Cervenu sosovicu
Polku cibule
4 platky slaniny
1 bobkovy list
Jogurt
Na oleji prazime slaninu, pridame cibulu, prazime. Medzitym velmi dobre preplachneme cervenu fazulu, aby sa z nej vyplavil skrob a nezavadzal v polievke.
Pridame k slanine a cibuli a zalejeme cistou vodou. ( Bujon nie je potrebny, pretoze slanina a cesnak vytvorili dobru chut.). Pridame 1 bobkovy list. Varime 20 minut.
Vyberieme bobkovy list, posolime a rozmixujem do kremova. (Aj slaninu - ma byt husta ako krem!)
Podavame s oprazenou slaninou alebo jogurtom.
Polku cibule
4 platky slaniny
1 bobkovy list
Jogurt
Na oleji prazime slaninu, pridame cibulu, prazime. Medzitym velmi dobre preplachneme cervenu fazulu, aby sa z nej vyplavil skrob a nezavadzal v polievke.
Pridame k slanine a cibuli a zalejeme cistou vodou. ( Bujon nie je potrebny, pretoze slanina a cesnak vytvorili dobru chut.). Pridame 1 bobkovy list. Varime 20 minut.
Vyberieme bobkovy list, posolime a rozmixujem do kremova. (Aj slaninu - ma byt husta ako krem!)
Podavame s oprazenou slaninou alebo jogurtom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára