Toto jedlo sice tvoria spagety, ale penne nasiaknu omacku ovela lepsie.
Takze:
Pancettu na tenucke platky. Plus aj inu taliansku tmavsiu sunku.
Olej.
4 zltky. Sladka smotana (200 ml)
Petrzlen - vela.
Parmezan.
Cestoviny.
Na panvici oprazim do chrumkava slaninu. Vyberieme. Oprazime aj dalsiu sunku. Vyberieme.
Dame varit cestoviny (najlepsie v tej istej panvici, ktoru nevycistime, ale nalejeme do nej vodu).
Do vacsej misy dame 4 zltka, smotanu, nakrajanu petrzlenovu vnat, nastruhany parmezan, natrhame slaninu so sunku a tiez pridame do misy.
Uvarene cestoviny vyberame z panvice a davame rovno do misy. Kedze su horuce - uvaria zltka. Premiesavame. Cestoviny sa zacnu lesknut a omacka casom zhustne.
Na tanieri ozdobi e kazdu porciu celou pancetou, parmezanom a vnatkou!
Maxac sa bude oblizovat za usami!!! :-)))
Takze:
Pancettu na tenucke platky. Plus aj inu taliansku tmavsiu sunku.
Olej.
4 zltky. Sladka smotana (200 ml)
Petrzlen - vela.
Parmezan.
Cestoviny.
Na panvici oprazim do chrumkava slaninu. Vyberieme. Oprazime aj dalsiu sunku. Vyberieme.
Dame varit cestoviny (najlepsie v tej istej panvici, ktoru nevycistime, ale nalejeme do nej vodu).
Do vacsej misy dame 4 zltka, smotanu, nakrajanu petrzlenovu vnat, nastruhany parmezan, natrhame slaninu so sunku a tiez pridame do misy.
Uvarene cestoviny vyberame z panvice a davame rovno do misy. Kedze su horuce - uvaria zltka. Premiesavame. Cestoviny sa zacnu lesknut a omacka casom zhustne.
Na tanieri ozdobi e kazdu porciu celou pancetou, parmezanom a vnatkou!
Maxac sa bude oblizovat za usami!!! :-)))
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára