Hlavku zleru s vnatou
Ciernu sosovicu
Sultanky - hrozienka
Jablkovy dzus
Sosovicu varime 20 minut so stopkami zeleru. Precedime a stopky zahodime. (Sosovica nema byt rozvarena).
Sultanky zalejeme dzusom, privedieme k varu a ohen vypneme. Nechame 30 minut nabobtnavat.
Bulvu zeleru nakrajame na tenulinke dlhe rezance, dame do misy. Prisypeme sosovicu a sultanky. Pridame olivivy olej, navrch prisypeme nadrobno nakrajanu vnat. Premiesame.
Hotovo!
Ciernu sosovicu
Sultanky - hrozienka
Jablkovy dzus
Sosovicu varime 20 minut so stopkami zeleru. Precedime a stopky zahodime. (Sosovica nema byt rozvarena).
Sultanky zalejeme dzusom, privedieme k varu a ohen vypneme. Nechame 30 minut nabobtnavat.
Bulvu zeleru nakrajame na tenulinke dlhe rezance, dame do misy. Prisypeme sosovicu a sultanky. Pridame olivivy olej, navrch prisypeme nadrobno nakrajanu vnat. Premiesame.
Hotovo!
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára